INHOUD TRAINING

Wat kun je op deze dag verwachten? 

De training beslaat een dagdeel of en hele dag, afhankelijk van het aantal deelnemers.  Er doen minimaal 3 en maximaal 6  combinaties per dag mee. Deelnemers rouleren gedurende de dag tussen de onderdelen coaching, rijden en grondwerk. 

Wat kun je verwachten bij ieder onderdeel?

Tijdens de verschillende onderdelen nemen we in eerste instantie jouw vraag als uitgangspunt. Wat wil je leren? Waar lopen jullie tegenaan? Daarnaast vertellen wij jou wat we zien bij jou en je paard. We vragen dan ook een open mindset van jou. 

Rijden:  Durf je de uitdaging aan te gaan? Durf je naar jezelf te kijken? Durf je te vertrouwen op je paard? Durf je uit je comfortzone te stappen?

Coaching: staat voor je mindset: Denk je dat je het kunt? Denk je dat het gaat lukken? Hoe denk jij over jezelf? Wat zijn jou helpende en belemmerende gedachten? Hoe komt het dat dat zo werkt bij jou? Denk je dat jouw paard doet wat jij vraagt?

Grondwerk:  Ben je bereid om het misschien anders aan te pakken? Begrijpt jouw paard de vraag die je stelt? Doe jij wat nodig is? Doe jij voldoende om het doel dat je hebt waar te maken?

Waar worden de trainingen gegeven?

De trainingen worden op diverse locaties door het land gegeven.

Het is ook mogelijk om een training te laten plaatsvinden op een zelf gekozen locatie. Denk daarbij aan maneges, pensionstalling of privélocaties waar het mogelijk is om tegelijkertijd op drie plekken te werken (denk aan een paddock, een longeercirkel en een rijbak). De training kan, bij meer dan drie combinaties, ook een dag beslaan, of een weekend.

Een training gaat door, wanneer er minimaal drie deelnemers zijn. 

LET OP: WANNEER JE IN DE WEEK VOORAFGAAND AAN DE TRAININGSDATUM AF ZEGT, DIEN JE ZELF VOOR VERVANGING TE ZORGEN OF DE KOSTEN VOOR DEELNAME ALSNOG TE BETALEN.

 

Wanneer vindt de eerstvolgende training plaats?

TRAININGSDATA 2022:

Alle trainingen vinden vooralsnog plaats in Aalten Je mag ook een (extra) datum reserveren bij jou op stal (minimaal 3 deelnemers)  Zie hiernaast voor de eisen waaraan een trainingslocatie moet voldoen. 

 

zaterdag 28 mei Aalten 

zaterdag 9 juli omgeving Zwolle 

zondag 28 augustus omgeving Zwolle (grasbodem)

zondag 30 oktober Aalten

zaterdag 10 december Aalten

 

VAN OKTOBER TM MAART VINDEN DE TRAININGEN BINNEN PLAATS.  

Wat kost een training? 

Deelname aan de training kost 149 euro per combinatie, 

Wanneer we gebruik maken van een overdekte locatie, brengen we een meerprijs van ongeveer 25,- in rekening.

Die kosten kunnen variëren, afhankelijk van de locatie.

Het is ook mogelijk om een dag te organiseren op een eigen locatie of bij jou op stal.

Voel je vrij om hierover contact op te nemen met een van ons!