Wat levert deze training jou op?

Na de training heb je ervaren en inzicht gekregen in je manier van rijden. Je hebt gemerkt welke invloed dat heeft op je paard. Je hebt alternatieven aangereikt gekregen en hebt gevoeld wat dat doet. Je hebt ervaren en inzicht gekregen in jouw eigen manier van denken en handelen en welke invloed dat heeft op het reageren van je paard op jou. Je herkent natuurlijke signalen van je paard. Ook heb je door deze training  ervaren en inzicht gekregen in hoe je je paard op de grond leiderschap kunt bieden op een natuurlijke manier.

WAT MAAKT ONZE WERKWIJZE BIJZONDER?

Wij geloven dat een geslaagde combinatie van ruiter en paard bestaat uit doen, denken en ervaren. Vertrouwen, leiderschap en mindset zijn wezenlijke onderdelen hierin. We proberen je bewust te maken van hoe een paard leert. We maken je bewust van je gedachten, geven je inzicht in hoe die gedachten kunnen doorwerken op jouw paard. Tijdens de coachingssessie laten we je paard aan het woord: je eigen paard laat je zien welke wijze van handelen passend is.

 

Door onze “driedimensionale” benadering doe je inzichten en ervaringen op vanuit drie invalshoeken: de coaching geeft je inzicht in je eigen doen en denken, de les geeft je inzicht in welk effect jouw hulpen hebben op jouw paard en de grondwerk les geeft je inzicht in jouw wijze van leiderschap bieden op de grond.

 

Door het combineren van deze drie ontstaat er een complete aanpak die de band tussen jou en je paard gaat versterken. Er ontstaat een solide basis van vertrouwen die gebaseerd is op weten en ervaren.